Zaterdag 5 mei Sokkenbreimachinetreffen

Zondag 6 mei 2018 Wol- en Garenmarkt


Home Wie komen er! Wat is er te doen! Agenda Info Standhouders

DEELNAME AAN HET WOL SPEKTAKEL

Wanneer je meerdere jaren deelneemt ontvang je 10% korting op de standhuur. Openingstijden voor publiek 10:00 tot 17:00 uur. Op- en afbouwtijden tussen 9:00 en 10:00 uur opbouwen en afbouwen na 17:00 uur. Wij zorgen dat er stand/ruimtes zijn voor het volgen van workshops, er is voldoende ruimte om samen te breien (bezoekers).

Inschrijving

Na inschrijving via de webshop ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding voor een bepaalde locatie. De inschrijving via deze website is pas definitief zodra u een rekening ontvangt.

Workshops

Voor standhouders is er ruimte om workshops te geven. U kunt dit via de mail, maar bij voorkeur via de webshop aangeven.

Communicatie

De communicatie verloopt voornamelijk via deze website en Facebook. Daarnaast worden er posters gedrukt en in de regio en de omgeving van de markt verspreidt. Volg op Facebook de laatste info, updates en discussie. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

standhouders

Het WOLspektakel is een inspiratie markt/beurs voor gepassioneerde spinnewiel, weef, brei- en haakliefhebbers. Eén keer per jaar op dezelfde locatie. Wij hopen met het WOLspektakel gaat uitgroeien naar meerdere locaties door heel Nederland en België. Naast een markt/beursvloer waar de standhouders zich presenteren, zijn er gedurende de hele dag workshops en greet & meets. Bekijk het inschrijfformulier en vergeet ook niet naar de Algemene voorwaarden voor standhouders te kijken, die gelden voor elke inschrijving.

U kunt zich inschrijven per locaties. Terugkerende deelnemers, krijgen meestal altijd opnieuw als eerste plaats. Daarna worden beschikbare plaatsen verdeeld onder nieuwe inschrijvers. Het WOLspektakel stelt van tevoren vast hoeveel plaatsen er beschikbaar zijn. Achteraf wordt het niet mogelijk gemaakt het deelnemers aantal te verhogen.  Dus als éénmaal de inschrijfperiode verlopen is, is tussentijds instromen eigenlijk niet mogelijk.

Wenst u in aanmerking te komen voor een plaats? Schrijf dan tijdig in voor het volgende seizoen via de webshop.


Algemene voorwaarden Forum